24 de novembre a l’IES Son Ferrer

Les normes de convivència són les pautes socials reconegudes com a necessàries per la comunitat educativa per mantenir un clima de convivència escolar adequat. Seguir aquestes normes de convivència és molt important, ja que es converteix en reflex en el teu dia a dia.
Per a això tenim una comissió que es dedica a la convivència. Aquest 24 de novembre els professors i l'alumnat van fer una representació amb 57 cadires cadascuna amb el nom de les dones i els menors assassinats, a causa de la violència masclista en el que portem d'any. 

Aquesta interpretació va consistir en "ocupar el lloc" de totes aquestes víctimes per violència masclista, els quals escrigueren en cadires acompanyats de veles i pètals negres que conforme deien el nom es llançaven.

Cal dir que tota la semana els professors dedicaren uns minuts en mostrar-nos vídeos del mateix tema per concienciar-nos. Entre aquests vídeos hi havia un d' una dona anomenada Ana Orantes. La primera dona en fer una entrevista sobre com estava sometida al seu marit. Ella fou una gran figura per posar fre a aquesta barbàrie.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Hedy Lamarr, inventora del wifi

Alicia Sintes

Declaració d'independència a Catalunya